Tuesday, November 23, 2010

Point & Shoot!


Gamba dari hasil P&S.










Angah Tunang

Ermmm sedar tak sedar kini adik aku pulak dah nak tunang, yer la, kami semakin dewasa yer tak? this time i want to share a few pictures taken from my brother angagement ceremony.



Bagaikan pinang dibelah dua kan? kan? kan?


Hantaran 1



Hantaran 2



Hantaran 3




Hantaran 4




Hantaran 5




Hantaran 6


Semua sanak saudara memberi perhatian sewaktu perbincangan diadakan diantara keluarga rombongan lelaki bersama keluarga perempuan.



Alhamdulilillah, setelah semua perbincangan dan kata sepakat diterima, Ibundaku menyarung cincin kepada bakal menantunya heheehehehehehe...



Malu-malu pulak die nak cium tangan bakal mak metua..


Makcik-makcik ku yang turut bersama ketika majilis tersebut, dari kiri, Maklang, Maklong, Nisa, Mama & Makteh, thanks for coming all the way for my brother angagement.  Sayang you all.



Gambar mesra bersama bakal besan, hehehee



From left, Ateh, my beloved wife Asha, Nisa with Farhan, my two sister Ain & Aina.  Pasni turn korang pulak.



Amboi amboi, sempat lagi dorang posing tue, farhan cam biasala, anak kemanjaan semua "_*


Inilah satu-satunya gambar yang dapat dirakamkan bagi mewakili rombongan lelaki, ada yang dah balik tapi takpa, semoga legacy cucu Mat Panjang akan terus akrab dan berkekalan. Insyallah.

I M BACK!!!

Asslammualaikum dan salam sejahtera, alhamdulillah setelah lama bz dengan kerja, belajar, aku diberi kesempatan untuk meng hup date ruangan bicara kanta nih. Errmmmmm pada kali nih aku berpeluang nak bercerita tentang aktiviti yang terkini sepanjang ketiadaan aku selama nih, mesti korang bertanya tanya napa la tak hupdate blog, bukan ape, kekangan kerja dan belajar adalah reason utama aku kenapa aku tak menulis dan satu sebab lain adalah aku takde line internet kat rumah.  Ok la, back to the story, disini aku nak memaparkan gamba gamba wedding untuk tatapan semua.  Alhamdulillah, sedara mara, kawan kawan aku pun dah ramai mengikuti jejak langkah aku untuk menempuh alam perkhawinan, ermmm gambar di bawah ni adalah hasil daripada perkhawinan diantara Sharil Amir Mohd Isa dan Wan Asmida Bkhari.  Alhamdulillah, dengan sekali lafaz sahaja Amir telah bergelar SUAMI orang. hehehehe chayo! chayo!





Debaran ketika mengucapkan lafaz nikah.


 

Mengenggam janji cinta bersama, sehidup semati kekal abadi.




Aku mendoakan semoga korang berdua berbahagia hendaknya Insyallah...




Korang nak tau tak, dimana shoot ini diadakan, planning pada awalnya hendak bergambar di bukit tinggi, tapi disebabkan masalah teknikal, kami buat di tepi jalan sahaja. Sory to both of you, pity you guys, takpe next time kita shoot tempat lain yer.. "_*