Monday, February 15, 2010

I - City ( Dunia AVATAR)

I-CITY, its not my City....



Hi... salam sejahtera, ermmm setelah sekian lama aku tak menulis, rasa rindu pulak, tapi alasan cam biasa, sibuk wakakakakaka.... ermmmm kali ni aku nak bawak uols semua masuk ke dunia AVATAR... korang mesti pernah tengok citer ni kat wayang kan? hehehehe sebenarnya bukan maksud aku jadi orang kaler biru tue, tapi nak menunjukkan keindahan pokok - pokok yang dipenuhi dengan lampu lampu... so??? per lagi, enjoy ar...


Sesudah jer parking kereta kami pun menyusuri laluan bertingkat dan sampai di 'check point' yang pertama iaitu rumah salju... heheheheh mcm bunyi rumah salji jer, tapi takda salji, yang ada decoration yang cun, korang kene datang  baru tau...heheheheehe..



konon konon pakai baju sejuk kat tempat sejuk la...tapi memang sejuk pun kat situ..ada AIR COND...haahahaha


Time aku pergi tu, punya la ramai orang kat sini... jadi dikesempatan ini aku kenalkan, dari kiri bro Salem, Esha (new user of Nikon D90) dan aweknye, miss acha and AKu loor...hehehehe




Abang Salem tengah kesejukan.... hehehehehe sejuk aircond jer pun kan... citss......


Keluarga abang Faizul... hepy budak budak ni dapat jalan kat sini....




lepas begambar didalam tempat salju tu, kami pun keluar dan after a few step, we ols sampai ke China walk... memang cun woo, macam kat petaling street...Cantik kan pemandangan lampu tanglong nih... ini sempena perayaan tahun baru cina... memang wonderful ar...



Paling menarik disini ialah di Garden park yang terdiri daripada gubahan pokok dan haiwan yang bewarna warni... memang cantik, tapi aku mintak maaf sangat kerana ada beberapa keping gambo yang begegar...hehehehe memang biasa jadi camtu... sowy guys...



Wah hepy abang Salem kita... peewiiittttt.... awek2s sekalian, die ni single lagi... pi la ngorat...hahahahahaha kasi UP satu kali.... jangan marah yer bro, nanti kene jual....







Rasanya kalau banyak nak diceritakan lagi pasal I-city is not my city nih memang tak tertulis ar... loteh tangan mak nak menaip, akhirkata uols kene pergi sendiri melihat keindahan taman rekaan manusia nih... boleh diketegorikan sebagai salah satu tempat ajaib dimuka bumi nih... perggghhh thumbs up! jumpa lagi di thread yang akan datang yang menjanjikan cerita yang lebih menarik.... Assalammualaikum